Meer resultaten voor online tv kijken app

 
 
online tv kijken app
Vodafone TV Anywhere: online tv-kijken voor 5 Apparata.
Acer Apple Asus Blackberry Facebook Google HTC Huawei Instagram LG Microsoft Nintendo Nokia Samsung Sony Twitter Whatsapp Youtube. Vodafone TV Anywhere: online tv-kijken voor 5. Gepost op 09-07-2015 om 814: door Erwin 3 Reacties. Voor wie zijn databundel graag opbrandt aan een langzaam stervend medium: je kunt bij Vodafone nu buitenshuis televisie kijken op je telefoon of tablet. In navolging van KPN Play, dat dit najaar wordt geïntroduceerd, komt Vodafone met de app TV Anywhere.
Download de TV App voor Android en iOS Online.nl.
Ga naar de App Store of Google Play en zoek op Online.nl TV app. Na het downloaden van de app log je eenvoudig in met je MijnOnline.nl gegevens. Thuis kijken op je TV. Wil je eenvoudig op je tv genieten van je favoriete films en tv-programmas?
Ziggo Go: online tv-kijken Electronica: Multimedia.
Ziggo Go App. Een belangrijke dienst van VodafoneZiggo in de strijd om zoveel mogelijk Nederlandse klanten binnen te halen is de Ziggo Go App, waarmee men online tv kan kijken. In de oerversie heette deze applicatie overigens enige tijd de Horizon Go App.
Internet providers vergelijken met online tv kijken Internet providers vergelijken.
Bij de andere providers kun je via een mobiel internet netwerk in de trein, bus of waar dan ook online TV kijken op je tablet of smartphone. Ziggo verbeterd zijn online TV kijken. Ziggo heeft onlangs aangekondigd dat zij de beeldkwaliteit van hun Horizon Go app, waarmee online TV gekeken wordt, gaan verbeteren.
Mijn TV Live tv kijken met de Mijn TV app!
Naast live tv kijken heeft u ook de mogelijkheid om het laatste NOS Journaal en NOS Jeugdjournaal terug te kijken. Mocht u in de avond nog zin hebben in een leuke film, dan heeft u in de app een overzicht welke films er vandaag en morgen op tv te bekijken zijn.
Live TV App voor iOS en Android Kabelnoord.
Na het installeren van de Kabelnoord TV App kun je met behulp van je persoonlijke inloggegevens direct live TV kijken op je tablet. De Kabelnoord TV app werkt op minimaal iOS 6 en 7, en Android OS 4.1 en op de volgende apparaten.:
DELTA TV app DELTA.
Live TV kijken. Alle internetklanten met een Instap abonnement of hoger van DELTA/ZeelandNet kunnen met de nieuwe DELTA TV-app live tv kijken. Ten opzichte van de oude app zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd.: Er zijn meer zenders uit het Standaardpakket van DELTA TV op de nieuwe DELTA TV-app beschikbaar.;
Online tv kijken doe je zo Computer Idee.
Let op: online tv kijken kan buitenshuis maar dan alleen als je je in Nederland bevindt. En natuurlijk heb je ook toegang tot de kanalen in HD kwaliteit. Op een iPhone of iPad. In de App Store kun je voor je iPhone of iPad de speciale iTV app vinden.
Tien geboden van het nieuwe tv-kijken NRC.
Maar de tv dicteert het verloop de avond allang niet meer. Je zapt terug in de tijd met begin gemist en programma gemist, of kijkt je favoriete serie vooruit. Mail de redactie. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?

Contacteer ons